Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2

 

Imothep
09.11.2020 16:38

A zas nic nevím :oD .... pozdě :oD

 

DarthArt
08.11.2020 18:23

Valič, Spajk: Díky :)

 

spajk
08.11.2020 18:18

Já už myslel, že jsem chodí Matějčík pod nějakým skrytým nickem a vyžádal si výmaz. Na druhou stranu proč by nemohl, Dodo třeba debatoval vedle v sodovkárně...
Jako koukal jsem, jak tě to dokázalo rozpálit Darthe :-)
Pokud jim to lidi zaplatěj, tak proč ne. Obávám se, že zrovna ted je to hodně blbě načasovaný viz corona.
Možná by bylo lepší udělat online koncert k výročí, prodat pár e-vstupenek, ještě z toho vydat koncertní cd a ze zbytku peněz se věnovat novince.
Pořád mam v hlavě Tři sestry jak na jaře udělali e-koncert dokonce bez vstupenek a vybirali jen dobrovolné částky a vybrali přes čtvrt mega.
Jen mám pocit, že Sestry mají trochu větší dosah. Na druhou stranu už se mesic nehraje a ještě se dlouho hrát nebude a lidi můžou překvapit.
Divim se, že na podzim nikdo nekoncertuje přes web...

 

Valič
08.11.2020 17:42

DarthArt: Nic se neděje, v tom mém příspěvku stejně nebylo nic zajímavého. Ostatně jako vždy. :-)

 

DarthArt
08.11.2020 17:27

Vysvětlení - dal jsem sem pár příspěvků, kde jsem to možná zbytečně vyhrotil, proto jsem poprosil Straye, aby je dal pryč. Protože ale mezitím přispěli i Spajk a Valič, poprosil jsem o vymazání i těch jejich, aby nezůstaly viset ve vzduchoprázdnu jako reakce na něco, co tam už není. Oběma se moc omlouvám za smazání jejich příspěvku bez dovolení, snad mé vysvětlení a omluvu přijmou.

 

Stray
08.11.2020 15:12

Takhle, čistě za sebe, ať si těm lidem posílá třeba hovno v krabici, smát se budu adresátům.:-) Ten nápad mě ani tak nevadí jako spíš to samotné zdůvodňování na tom videu, což mě přijde u takto známého herce strašně dehonestující. Osobně se navíc nekloním kladně k zavádění podobně amerikanizujících manýrů ve stylu za všechno platit.

 

spajk
08.11.2020 15:03

Co je na tom špatnýho s tím Dejdarem? Vždyť lidi dnes platej za daleko větší blbosti. Pokud je to v mezích zákona, bych to neřešil. Možná se to svezlo ted s blbou náladou s covidem, ale stejně je to zbytečné vyhrocený.

 

Stray
08.11.2020 14:41

spajk: Ohledně toho přestřelení. To máš stejný jako když VANESSA, na jejíž koncerty chodí cca 50 lidí (což je asi čtvrtina té kobky Lampy), si, zhruba před pěti lety, zamluvila v rámci turné na plzeňský koncert házenkářskou halu Lokomotivy, tedy prostor pro několik tisíc, kde se ještě v roce 2002 konaly koncerty KABÁTU a hráli tam i HELLOWEEN, DIO, SAXON a mnoho dalších. To turné muselo být samozřejmě zrušené.

 

Stray
08.11.2020 13:29

Já ani nevím na čí straně jsem, fakt jsem to sem nehodil kvůli adoraci tlusťocha, ALE je pravda, že tím videem mě Dejdar (v negativním smyslu) překvapil, vůbec si nedovedu vysvětlit, proč zrovna někdo jako on něco podobného rozjel. Na druhou stranu by se mě nějakej podobnej Řeporyjec na rozjetí sociálních sítí (na které dlabu, nebaví mě, nezajímaj a nemám na ně čas a sílu) a proma fakt hodil, nemusel by to být buřť, ale asi by mohl vědět o čem mluví a hlavně, musel by být srdcař (takže odtud neřešitelné).:-)

 

spajk
08.11.2020 13:00

To mi třeba vůbec nevadí. At si dělá Dejdar byznys jaký chce. Je demokracie.
To už vadil Kellnerův Homecredit a jeho vlastnictví 5G sítí v ČR, až jsme si radši zaplatili na Výstavišti za 26 milionů prostory na mobilní nemocnici, než by vlezli zadarmo do jeho haly. A podobné jiné věci.
Řeporyjec je blázen, který všechno dělá účelově jako self promo. Když dělal online reportáž z koncertu Ivety Bartošový z vlastního auta nebo honil Marka Víta anebo hrál skvěle poker, měl jsem ho rád. Ale co začal dělat zahraniční politiku a honit komunisty 30 (!) let po revoluci, tak mi vypadl z oka.
O jeho vytříbeném slovníku, jaký předvedl třeba na sjezdu ODS, ani nemluvím.
To Motorband a jejich HitHit je o 10 levelů výš! Jen mi to přišlo přestřelený tou velkou sumou. Při jejich dosahu.

 

Stray
08.11.2020 12:45

spajk: To mě přijde skoro stejný jako tohle.

https://www.facebook.com/protekcnifracek/videos/1238716626514567

 

spajk
08.11.2020 10:24

Kapela rozjela crowdfundingovou kampaň a na Hit hitu chtějí 200 000 kč. Sto tisíc prý už do toho nainvestovali ze svého. To bych řekl že na kapelu okresního formátu je budget sakra velkej.
Třeba mladej Mišík a jeho kapela Gingerhead chtěli jen 55 000...
Prostě borci z Teplic, kterým nikdo neřekl, že o ně nikdo nestojí.
Možná se mýlím, za první den vybrali 22k :-)
Já teda prispívat nehodlám, ale vy můžete, pokud chcete https://www.hithit.com/cs/project/8358/realizace-produkce-nataceni-a-vyroba-alba-motorband-2021

 

Prowler80
03.09.2020 14:31

*ZVS, pardon.

 

DarthArt
01.09.2020 12:53

Prowler80: Aha, díky za info s Opavou. Tam to dokonce znám, byl jsem si fotit pomník v parku vedle a podívat se na blízké nádraží. :)

Ten Vladimir ale byl ve svý době stavba - vypadá pořád elegantně, jak tam trčí na tý nožce. Což se bohužel nedá říct o Bohemce na náměstí, tu zateplili a vypadá teď dost blbě s těma malýma okýnkama, dřív byla hezčí, i když v podstatě panelák. Co stojí v Ústí za to vidět, je Větruše. Jezdí k ní dokonce lanovka, převeze Tě z obchoďáku u křivýho kostela za cenu jízdenky MHD, mám pocit že každou půlhodinu. A pak byl v Ústí ještě hotel Máj, ale to už je asi dávno pryč. Vedla byla politická škola KSČ.

VŠEM SORRY ZA ŠÍLENÝ OFF TOPIC, ALE MÁLOKDY POTKÁM ČLOVĚKA, SE KTERÝM BYCH MOHL POVÍDAT NA TAKOVÉHLE TÉMA. TAK DÍKY ZA SHOVÍVAVOST :):)

 

Prowler80
01.09.2020 11:20

DarthArt: Já se tam tehdy zároveň střetl s několika o rok mladšími kámoši z Děčína, kteří v tamních kasárnách právě vykonávali ZVŠ, většinou absolventi stavební průmky, byl to geodetickej útvar - práce s teodolitem atd., absolvovali i polňáky kdes na vých. Slovensku. Byl mezi nimi i syn našich sousedů Bohouš. Jo, a Vladimir už též pozbyl svého jména. Jmenuje se Comfort Hotel, vlastní ho stejná společnost jako ten novej Clarion Congress Hotel, a prej tam ani nevařej.

Tady máš onen rodný dům J.A.:

https://goo.gl/maps/96mcDN4jpSHRMRrd6



 

DarthArt
31.08.2020 09:31

Prowler80: No vidíš, tak to máme stejnou vášeň pro architekturu. Já jsem dokonce někdy na prahu puberty sbíral prospekty hotelů, zpětně viděno hlavně kvůli té architektuře. Poměrně zajímavej fenomén je dívat se, jak se ta kdysi prominentní zařízení změnila k nepoznání. Co bylo před 89 synonymem luxusu, tj. interhotely, to jsou dnes často ruiny nebo ubytovny. Občas se stává, že v už jinak opraveném a vypulírovaném městě trčí nevzhledná ruina interhotelu jako svědek zašlých časů nebo nepovedené privatizace. Někdy jsou z takových hotelů různá kasina, ubytovny nebo něco podobného, mám pocit, že takhle dopadl třeba hradecký Černigov. Ten se má v nejlbižší době prý zbourat, což považuju za velkou chybu, protože je to jednoznačná hradecká dominanta a na svou dobu skvělá stavba.

Z těch, co jsi jmenoval, tak Gomel je předělanej a jednu dobu to myslím byl takovej dům hrůzy, Murom se jmenuje celkem logicky Cascade, ty ostatní snad maj stejný název. Zajímavé téma, ale asi na jiný web.

Ten pobyt, co popisuješ, musel stát za to, já si Opavu prolezl asi před pěti lety a v podstatě prošel to co Vy, pokud to ovšem nebylo zpráchnivělé jako Breda. To je vyložený zločin!

Joy Adamsonová byla z Opavy? Já někde slyšel, že se narodila ve vesničce pod přehradou Kružberk, tam, kde se natáčelo Velké sedlo... snad o tom dokonce v tom seriálu mluvili. Ale mohla tam jen vyrůstat...

 

Prowler80
29.08.2020 00:46

Ano, název hotelu byl zvolen dle družebního města v tehdejším SSSR, nynějším Rusku. Mimochodem záhy po revoluci byl objekt dost nepochopitelně přejmenován na poněkud ordinérně znějící Korunu. V Kamyšinu mají hotel jménem Opava dodnes, i tento drobný fakt svědčí o ledasčems. Cena pokoje byla 100Kčs za noc, totožná jako v podobných hotelích oné doby. Pokoj skvěle vybaven, kuchyně výtečná. S Petrou jsme tam pobyli od pátku do pondělí. Právě samotný hotel byl jedním z cílů návštěvy města, neb v mých širokospektrálních zájmech figuruje mj. též architektura, a zejména netradiční řešení interiéru mne velmi interesovalo. Z obdobných důvodů jsem svou přítomností oblažil také tehdejší Prior, jehož současný stav naplňuje mou duši smutkem. Následovala návštěva Slezského muzea,rodného domu Joy Adamsonové, církevních památek a fotbalového stadionu - Ostroj navždy!!! Tehdy jsem občas ještě pívával alkohol, pročež okusil jsem i tamního Zlatovaru, jenž připadl mi ve své cenové kategorii produktem tuze zdařilým. Hotel prošel před pár lety rekonstrukcí, dle mého názoru nepříliš povedenou, ale soudím tak výlučně na základě záběrů fotografických.
Z tebou uvedených, pokud se nepletu, pozbyly svého původního jména též Murom a Gomel, byť relativně nedávno. Černigov, Kalač, Vladimir i Voroněž v Brně(tam si nejsem zcela jist) dodnes beze změny názvu. V Blavě jsem dlouhá léta nebyl, osud Kyjeva jest pro mne tajemstvím.

 

DarthArt
28.08.2020 20:08

V Brně Černigov, v BUdějkách Gomel.

 

DarthArt
28.08.2020 20:06

Prowler80: Vidíš, to mě nikdy nenapadlo ... "Fajnovej den" a "Holy Diver" ... ale náš úplnou pravdu. Hotel Kamyšin - to v tý době byla dost nóbl adresa, že jo? Dneska to vypadá zvenčí spíš tak nějak vybydleně a naproti ještě zdevastovanej obchodní dům Breda (dřív Prior) ... vzpomínky, vzpomínky, ... s otcem jsme tam jezdili fotit na pohlednice a bydleli jsme o kus dál v něčem levnějším ... ale Kamyšin byl tehdy můj sen :) To jméno je předpokládám podle družebního města za sociku... jako v Novém Jičíně hotel Kalač, v Hradci Černigov, v Ústí Vladimir, v Mostě Murom nebo v Blave Kyjev.

 

Prowler80
27.08.2020 14:53

Soudě dle jejich posledního klipu je to hlasově i vizuálně spíše popíkář, takže taková informace jednoho ani nepřekvapí. Přitom takměř před rovnejma 31 lety a dvěma měsíci jsem poprvé zaslechnul tuhle sympatickou holydajvrovku, zrovna jsem pobýval v opavském hotelu Kamyšin:

https://youtu.be/mIvQD-3ob2Q

Ten Jarolím je taky kapitola, však víš sám.

 

1 2

 

 

 

 

TOPlist