Boomer Space


Diskuse ke článku : V.A.R. - Personal Destruction
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

ANGER
29.08.2022 19:54

Před pár dny vyšla na labelu Pařát LP Personal Destruction Special 30th Years Anniversary, která má mírně přeházené pořadí tracků a na obou stranách je přidaný bonus - hezký dárek k výročí :-)

 

Kelly
15.12.2021 21:14

Další kultovka, kde jsem byl členem fanklubu a dostával kazety a nášivky od kluků. Tak svojský thrash, jako V.A.R. a Kryptor tady nikdo nehrál. A hrají dodnes.

 

Stray
27.10.2019 08:46

s.s.thrash: Přesunul jsem ti vzkaz na správné místo, chtělo se to jen trochu porozhlídnout. Osobně zájem psát recenzi nových V.A.R. nemám, o mém nezasvěcení napovídá skutečnost, že donedávna jsem si myslel, že ta kapela má jen tuhle svou první desku, až to minulé cédo, které bylo také součástí časopisu Pařát zhruba v roce 2014 (jediné číslo toho časopisu, které jsem kdy držel v ruce) mě ukázalo, že tomu tak není. Jde to úplně mimo mě. Omlouvám se.

 

s.s.thrash
27.10.2019 08:40

Což takhle udělat recenzi na nové CD V.A.R - Temná. Vyšlo včera v rámci časopisu Pařát ale je to normální řadové album a podle mého se i hodně povedlo. Kdo nezná tu kapelu tak jen řeknu dvě další české legendy Törr, Debustrol, tohle je něco mezi tím. Docela bych chtěl vědět co na to ostatní lidi. :) :) :)

 


 

 

 

 

TOPlist