Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

prasezlesa
15.08.2016 19:54

Já píšu vinyl rip, ne mp3. A ano, radši si stáhnu vinyl rip se skvělým zvukem, než abych si koupil CD s posranou dynamikou, ze kterého mě za půl hodiny bude bolet hlava. Až se zase po mnoha letech začnou produkovat kvalitní nahrávky, třeba se začne hudba o něco víc prodávat. spajk: Díky za info.

 

Stray
15.08.2016 19:52

Sorry, nerad moralizuju, ale tohle si běžte psát jinam (třeba si posílejte ty maily), osobně notorické stahovače nemám v oblibě, nepovažuji je totiž za fanoušky hudby. nemám nic proti tomu, když si někdo něco stáhne, aby si to dvakrát poslech a usoudil, zdali si to koupí nebo ne, ale lidi, co na mp3 formátech fungujou stále, neuznávám.

 

spajk15.08.2016 19:32

Léta jsem chodil na blog k jednomu britovi s nickem Pbthal, kterej dělal výbornou kvalitu na highendových mašinkách. Myslel jsem si, že stahování hudby už dneska nikoho nezajímá, ale musel 3x měnit působiště, takže evidentně po něm šli. Bohužel nedávno skončil. Naštěstí mám od něj přes 100 GB ve vinyl ripech (flac 16/44,1)Dále se nechají sehnat ripy na Avaxhome nebo jak se to dnes jmenuje. Hledej ripy od člověka s nickem Doc Robert. Velké množství se nechá koupit v rusku přes torrenty, pokud ti nevadí, že je to trestně stíhatelné. A nakonec mám i nějaké svoje ripy, jeden čas jsem se tomu věnoval docela. Asi 100 elpíček v hi res (96/24). Kdyžtak mi napiš na email, at tu Strayovi neděláme nechtěnou reklamu.

 

prasezlesa
15.08.2016 18:51

spajk: Můžu se zeptat, kde sháníš vinyl ripy?

 

spajk15.08.2016 17:13

Nikdy jsem papričky moc nemusel, za co můžou tak trochu smažky od nas z mesta, které se vždycky nahrnuli na parket, když dj pustil jejich song. Přeci jen jsem založením hlavně klasickej rocker. Když začal hrát Chad s Hughesem na jeho posledních deskach, vzal jsem je trochu na milost a podival se na par jejich koncertů. Viděl jsem i jejich live internetovy prenos, kde hrali v novinkou desku. Jakou už nevim. Ale abych si pustil sam od sebe jejich desku, to ne. Až ted, kdyz to Stray tak vychvalil :-) shodou okolností se mi v pc válel vinyl rip tehle desky. A jo. Poslech jsem to celé, aniž bych to vypnul. Zatim jednou, uvidim, jestli si to nekdy zopakuju. Zvukově je to paráda jako ostatně skoro vsechny nahravky z té doby.

 

paco11.08.2016 07:43

Na ten záchvat nadšení, když jsem poprvé viděl Give It Away na polské Tv nikdy nezapomenu! Láska na první a jedna z mála nahrávek, kterou poslouchám celý život. Líbí se mi na ni ta přirozená energie, hravost a tanečnost, ten jakoby akustický zvuk, a stavba skladeb, které nikam nespěchají a bezprostředně budují svoji svébytnou magii.Ve své době dostala deska v ROCK and POPU hadrem přes ksicht s věštbou krátkého života...

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist