Boomer Space


Diskuse ke článku : MSG - Immortal
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Rockovic
25.03.2022 20:40

Tak jsem si tohle album pořidil ..myslim na zakladě recenzi mě přesvědčilo si tohle dilo z dilny m.schenkera prostudovat ..ano musim uznat že se jemu moc nepodobá ikdyž jiste prvky tam najit lze ..vše podstatné tu bylo napsano a souhlas .. tkž opisovat není nutné ..parkrat poslechnout a určitě se libí ..ovšem nemužu ocenit kvalitu nahravky od vydavatele NB ..ano drums tahne dobou ale přesto bych mnohem vic ocenil vyzdvižení do popředí shenkrovo kytarove umění ktere pro mě bylo a je jedinečné a krasné

 

MichalPuchovský
12.03.2021 11:12

Novinka dorazila začiatkom týždňa a po prvých pár počutiach hlásim veľkú spokojnosť. Jeden z kandidátov na dosku roka. Schenker dodal lepšiu sadu piesní ako naposledy. Aj sóla znejú akosi živšie. Podobnú kvalitu si pamätám naposledy z prvej dosky s Doogiem Whiteom. Navyše album znie menej dedkovito až na toho Turnera. Rozumime fanservisu Festu, ale dve CD dýchavičných výkonov sedemdesiatkov, ktorý to v štúdiu zo seba vytlačia ako za mladi s pomocou ProTools mi stačili. Kým nezačne Schenker hrať bluesrock, tak potrebuje spevákov ako Romero s dynamitom v hlasivkách.

 

Pekárek
02.03.2021 21:18

Spajk: díky, ty dvě předchozí desky tedy určitě časem zkusím.

 

spajk
27.02.2021 08:39

Co nabízí Schenker 2021 model Nuclear Blast mně fanouškovi Perfect Timing a Save Yourself?
Předchozí projekt Fest se mi líbil moc.
Apropó fantastická recenze bez slozitých a zamotaných struktur, téměř ne-Pekárkovská. To je ono!

 

Stray
26.02.2021 19:40

Mickej: Do určité míry máš pravdu. Ano, píšeme více méně o tom, co nás zaujalo. Osobně mám ve výhledu vždy zhruba 80 novinkových alb za rok, jde o alba uskupení, která dlouhodobě sleduji, a tady bych si dovolil říct, že napsání recenze na tzv. albové zklamání by se obcházet nemělo. 40% určitě není známka pro zoufalost, jen jde o desku, která mne třeba moc nezaujala. Dávám 60% albům, která mě přijdou formálně v pořádku, jsou řemeslně špičková, ale nějak se mnou moc nelomcují, od této známky považuji desku za povedenou, naopak 40% je nejvyšší známka pro něco, co se mě spíš nelíbí než líbí, ale zoufalost, to zas né. Psát pořád jen o hudbě, kterou považuji za skvělou, a dávat všemu 90 nebo 100%, to bych se na to radši vykašlal, něco takového určo není práce recenzentská, to je obor fanouškovské propagace.:-)

 

Mickej
26.02.2021 15:09

Stray: myslim, ze to precenovanie az taky strasny problem nebude. Skor mam pocit, ze "netovi pisalkovia" pisu viac ci menej o muzike, ktora ich zaujala a pacila sa im, teda o niecom, comu chcu pochopitelne dat vysoke hodnotenie. Malokomu sa asi chce vo volnom case pisat o niecom, co sa mu nepacilo a neoslovilo ho. Predpokladam, ze tiez nie si motivovany stracat hodiny s recenziou na album, co ti prislo zufale a nalozit tomu 40%. Trocha ine je samozrejme ak sa jedna o dlho ocakavany pocin, cloveka sklamal a chce to ventilovat:-)

 

Stray
26.02.2021 11:05

Oslavuji každou recenzi na album, kterému dáš nižší číslo v hodnocení. Jaks mě řekl, že je ta 60% známka snad nejnižší cos kdy dal, tak mě fakt polejvalo horko. To přeceňování považuji za největší neduh současného netového písmáctví. Corey Taylor byl spíš 50 než 70 a přitom je ta deska dobrá.
Na téhle recenzi se mě líbilo, jaks zas nastoloval takové ty své otázky, do kterých se ne každý bude schopen dostat. To je ale problém těch co nebudou, ne náš, že jo? :-) Chmatals po zlatých jablkách, v koruně stromu prozatím jen tušených... ohodnotil jsem si to, jako stabilní part od typického Pekárka.:-)

 

Pekárek
26.02.2021 10:54

Díky! Ano, blíží se to hodnocení v rámci vlastní tvorby. 70 jsem zvažoval dlouho.

 

Fenris 13
26.02.2021 10:03

Moc hezky napsáno, byť pro sebe si hodnocení trochu poupravím :-) 60% v rámci páně principálovy diskografie? Rozhodně. V rámci současného melodického metalu pak klidně 80% mně se to prostě strašně dobře poslouchá. A ta Diovská Sail the Darkness...pro mně dokonalé. Díky za recenzi!

 


 

 

 

 

TOPlist