Boomer Space


Diskuse ke článku : DIO - Holy Diver
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

Kropis
24.06.2020 23:08

Annihilator - Alice in Hell
Annihilator - Never, Neverland
Ozzy Osbourne - Ordinary Man (deluxe)
Prince - One Nite Alone (Solo piano)
Prince - One Nite Alone (Aftershow)
Prince - One nite Alone (live)
Prince - Rainbow Children
Joe Satriani - Shockwave supernova
Joe Satriani - Shapeshifting

Ebay: Special promo box Megadeth - Youthanasia

 

Horyna
24.06.2020 22:58

Nahoď vinylovej seznam co se válí na poště. Pro zajímavost.

 

Stray
24.06.2020 22:53

Vždyť v poho, vím že máš svůj směr.

 

Kropis
24.06.2020 22:43

Teda ja koukám, fakt jsem nečekal, že se zvedne taková vlna nevole... Na druhou stranu mě potěšil Stray a jeho přívětivý přístup, vlastně i Louža se k tomu postavil smířlivě. Já jsem pouze upřímně zareagoval na Strayův příspěvek ohledně vybraných kapel. Fakt si nemyslím, že bych byl ve svých letech nějaké černá ovce rock/metalové základny. Mohl bych dopadnout mnohem, mnohem hůř :)
Vlastně se ani nemusím moc obhajovat, protože Stray to udělal za mě. Snad bych jen doplnil, že aktuálně jsem podpořil nezávislou kampaň Kika Loureira na vydání nové desky, na což jsem fakt pyšný. O víkendu si vyzvedávám obří zásilku vinylů z musicrecords a snažím se si udržovat přehled a rozhled, který mám ve svém věku luxus si rozšiřovat.

 

DarthArt
24.06.2020 22:38

Nejde o uctívání, ale o základní přehled. Pokud někdo píše články na metalový stránky, je prostě divný, že nezná ani ťuk od Bathory, Death, Helloween, King Diamond, Kreator, Manowar, Sepultury nebo Venom. Vždyť to jsou základní pojmy, proboha. To je jako psát o cestování a neznat třeba pojem "Eiffelova věž". Nemusím z povinnosti jezdit do Paříže, ale vědět bych o ní asi něco mohl ...

 

sicky
24.06.2020 22:28

Já mu fandim:) Představte si vy znalci, že ne každý uctiva ty vaše velevazeny dinosaury, typu Rush, Van Halen anebo King Diamond. Mě to nebavilo nikdy, Ani před dvaceti lety ani dnes:)

 

Stray
24.06.2020 22:19

Kropis fakt ne, za to ručím. Trochu svehlavejsi, ale v pořádku, aspoň není ovce.

 

Horyna
24.06.2020 22:00

Pokud nebude přehnaně čerpat z našich periodik...jinak hrozí, že se stane Amarthovsko Nightwishovským otrokem:-)

 

Stray
24.06.2020 21:59

Byl to jen seznamek nejúspěšnějších kapel 80tych let nějak souvisejících s metalem, kapely které stavěly subzanry, nic víc. Blbě je mi spíš z plebsu uznavajiciho současná nejúspěšnější jména.

 

Louža
24.06.2020 21:22

A je to vůbec špatně, že ty kapely vlastně nezná? Čím víc na ten seznam koukám, tím víc mi připadá, že ten Kropis je šitem nezatížený šťastlivec mající unikátní možnost hodnotit hudbu s čerstvou plebsem nezatíženou hlavou.

 

Horyna
24.06.2020 20:34

Kropisovy fráze u zásadních kapel hudební historie typu - neznám ani ťuk, mě v první chvíli přivedli spíš než k smíchu, k pláči. Napadlo mě jen, co ten člověk teda poslouchá za muziku, když nemá ponětí o těchto základních definicích. Ale ročník 90. leccos vysvětluje. Narozdíl od většiny z vás ho neznám, ale zdá se mi, že v tomto případě tady výrazně chybí nějaký fundovaný školitel, který by juniorovi (nemyslím to nijak pejorativně) ukázal tu správnou cestu :-) Chybí mu základ, který většina z nás polykala ještě dřív, než se dotyčný narodil. Rockový i metalový.

 

zdenos
24.06.2020 19:37

Kropis do toho dává úplně jiný vidle, fandím mu :))

 

Valič
24.06.2020 18:25

Mě se líbí, jak Kropis nevypadává z role a myslí si, že těm jeho nesmyslům ještě někdo věří. Člověk, který považuje St. Anger za nejlepší hudbu na zeměkouli prostě NEEXISTUJE a NIKDY NEEXISTOVAL, alespoň ne v mém vesmíru. :-(
A co by mělo být špatného na tom, že někdo ve dvaceti točí Kinga Diamonda? Já jsem ho točil v patnácti a točím ho dodnes. :-)

 

Stray
24.06.2020 17:57

Pokud někde můžou psát typy, kteří maj MAYHEM za zásadní kapelu a zároveň, který nikdy neslyšeli DIO, tak proč by nemohl Kropis? Oproti těmhle mi přijde stále napřed, blues-man.:-) Jsem v klidu.

 

spajk
24.06.2020 17:47

To je na udělení důtky před nastoupenou redakcí!

 

Stray
24.06.2020 17:17

Za toto faux-pas někdejšího člena teamu cítím osobní zodpovědnost.:-)

 

Stray
24.06.2020 17:13

Nehledě na to, že vypadá blbě, když sem někdo s podobným znalostním lapsusem napíše šedesát článků:-), dobře byly to recenzní texty na něco jiného, ale představa, že člověk nezná Kings of Metal od MANOWAR a doslova vůbec nic od HELLOWEEN, KREATOR a mnoha dalších by koncem osmdesátek zároveň vybízela k otázce: Má ten člověk vůbec nějaké kamarády? :-)))

 

spahk
24.06.2020 17:05

Kropis, to bys měl znát. Taková neznalost věci tě regulérně vylučuje z jakychkoliv debat o kvalitě hudby. Nebo přinejmenším to vypadá hodně blbě. To je prostě fakt.

Prowler, nebudeš tomu věřit, ale už mám na repráku asi tejden pripraveny debut SARAYA. Vylezu z vany a jde do přehrávače. Sandi je krásná baba a navic zpívá jako Plant.

 

Stray
24.06.2020 16:44

Kropis: Ty prostě nejsi úplně typickej fanoušek metalu, zvlášť toho současnýho, který staví na pofidérní image jakýchsi vikingských válečníků a užívání bohatší orchestrace. Mám za to, že jsi z poloviny blues man. Vždy jsi měl radši americkou produkci než evropskou, AC/DC, JUDAS PRIEST, ACCEPT a OZZY ti nikdy nedělali problém, ale IRON MAIDEN nebo KING DIAMOND nedáš, METALLICU a MEGADETH miluješ, ale spíš než SLAYER, sáhneš po rockových věcech z USA jako Kotzen, Satriani, G.Hughes, ... znám Tvůj vkus dobře.

Louža: Ale já mám Geoffa Tatea rád stále a stále jej považuji za zásadní osobu uměleckého pojetí Hard N Heavy, jen mu to na vlastní pěst moc nevychází, myslím že by potřeboval parťáka, kterej by ho kormidloval (dokázal by mu říct co jo a co už ne). Jsem rád, že jsem viděl QUEENSRYCHE s ním v sestavě doslova za pět minut dvanáct, jel jsem kvůli nim do Vizovic v roce 2010 a oni vystřihli parádní moderní Dedicated To Chaos set, kde byly asi čtyři starý skladby a deset nových, naprostá spokojenost, ve vestičce a s kloboučkem působil s těma pohybama Tate jako George Michael, ale na té akci ho již nic, počínaje GAMMA RAY, ANNIHILATOR, MANOWAR, konče BEHEMOTH a DESTRUCTION prostě nepřekonalo! Na rozdělení QUEENSRYCHE nevydělala ani jedna strana, místo jedné skvělé bandy jsme dostali dva průměrné projekty.

 

Kropis
24.06.2020 16:43

Čekal jsem, že si naběhnu na vidle, ale opravdu se o žádný žert nejedná. Otázka je také, kdo je to dlouholetý posluchač metalu, když já jakožto ročník 90 jsem začínal na St. Anger a myslel jsem si, že to je nejlepší a nejtvrdší hudba na zeměkouli :) Představa, že ve 20 točím King Diamonda mi naopak přijde velmi úsměvná.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist