Boomer Space


Diskuse ke článku : ALICE IN CHAINS - Alice In Chains
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4

 

DarthArt
14.08.2019 16:10

Souhlasím, tos vyjádřil celkem přesně :)

 

Stray
14.08.2019 16:07

DarthArt: To máš jedno, já to taky nepochopil, přesto autora uznávám jako velikého myslitele celé jedné webové generace.:-)

 

DarthArt
14.08.2019 13:49

Carcass: Jasně, vždyť já Tě přece taky respektuju a rád si zrovna s Tebou pokecám, ale ten předchozí příspěvek jsem vůbec nepochopil - za jaké fungování mám jít? Jako že jsem povrchní, protože se bavím s lidma o blbostech a čtu knihy o blbostech? Třeba mám krátký vedení, ale vůbec jsem to sdělení nepochopil...

 

Stray
14.08.2019 13:33

carcass: haha :-))

Asi před dvaceti lety jsem měl v části bytu podnájemníka, který mne tvrdil, že hudba co poslouchám se mu nelíbí, protože v něm rozněcuje různý pocity a nálady, sám poslouchal DJ Boba a když jel na dovolenou, tak jedině do nějakého hotelového resortu, kde se o něj starali takoví ti motivátoři a lidi co rekreantů vymýšlejí denní program. Žasl jsem nad ním každý den, neboť jednou označil za nepříjemnou i třeba kapelu PARADISE LOST a jejich nejměkčí a nejmelodičtější alba jako One Second a Host, on prostě "zakázanou hudbu" nesměl, nesměl se k ní ani přiblížit, jeho tuckou ubitý, zářivý mozek (léto, kamarádi, příběhy, koupání … prostě iluze, sračky) něco podobného nevstřebával. :-)

 

carcass
14.08.2019 12:55

Darthe - celé jsi to špatně pochopil, což je v pohodě, možná jsem to nenapsal tak, abys to byl schopen uchopit.......:-). "celý den jen někam chodíme, něco jíme a bavíme se s lidmi, kteří jen někam chodí a něco jedí, pak přijdeme domů a tam máme knihovnu plnou knížek o lidech, kteří někam chodili, něco jedli a s někým se o tom bavili...... ", když půjdeš za tohle fungování, tak pak můžeme pokračovat v načaté diskusi...:-), neber si to osobně, jsi fajn týpek a mám tě rád .-)

 

DarthArt
14.08.2019 11:26

"upocený egotrip co si léčí mindráky", to mi zní jako ze slovníku nejkonzervativnějších fanoušků, kteří se přestali hudebně vyvíjet u prvního alba Arakainu. Samozřejmě nic proti, cizí názor respektuju, jen pořád dumám nad tím, čím si ty seattleské kapely vysloužili tu zuřivou nenávist, kterou dodneška vyvolávaj. Vždyť je to jen pár troubů s kytarama.

Při týhle sluníčkový definici umění můžeš škrtnout půlku všech slavných obrazů - Guernicu od Picassa, válečný věci od Dixe, Prám Medúzy od Géricaulta, všechno od Muncha, vlastně celej expresionismus, všechno půjde do prdele.

A z literatury ještě víc - Kouzelný vrch od Manna, romány od Zoly, všechno od Hamsuna, Utrpení od Goetha, Dostojevského, atd atd atd atd.

Nebo ze sochařství - nechme toho .... je toho zkrátka moc a když škrtneš všechno depkoidní a temný, moc toho nezůstane. Spousta umění přece vzniká skrze osobní krize, tragédie, deprese, schizofrenie...

Ale ještě jednou, že se Ti nelíbí to album od AIC naprosto chápu, na většinu lidí je to asi moc velká deprese a spoustě lidí takový pocity vaděj. Jen s těma mindrákama bych nebyl tak radikální.

 

carcass
14.08.2019 11:01

AICH je v mém absolutním TOP listě, ale tohle album jsem slyšel snad jen tak 3krát....mně tyhle všechny depkařské a nihilistické počiny přijdou jako naprosto zbytečné marnění času, nic mi to nedává, nic mi to neříká, jen mně to otráví - když se nad tím zamyslím, tak k čemu obecně je umění - aby povzneslo mysl, aby mysl skrze umění pocítila něco, co ji přesahuje a mohla tak prožít tu krásu, která je už v ní, jen ji sama ještě nemůže rozpoznat, tohle je obecně má definice umění. Pokud tohle daný produkt nesplňuje, tak je to jen upocený egotrip, kterým si "umělec" léčí své mindráky......a pro sledujícího je to jen ztráta času - sledovat nějaké upocené mindráky a egotripy, to k ničemu dobrému to nevede, snad jen, že daný umělec to má jako soukromou psychoterapii, za kterou má královsky zaplaceno....smutný svět tohleto

 

DarthArt
13.08.2019 16:54

Above zrovna píšu :) Vyjde za týden.

 

Konnie
13.08.2019 13:54

Díky za rozšířeni hudebních obzorů. Nedáte někdy recenzi mé oblíbené Above od MS? ;)

 

KrebsKandidat
13.08.2019 09:55

Moja najoblubenejsia doska AiC. Som ju tocil posledne 3 dni.

 

1 2 3 4

 

 

 

 

TOPlist