Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3 4 5

 

Imothep
04.08.2018 20:20

Na priblble poznámky o Brně( a souzeni všech obyvatel dle stejného mustru), které stojí na pochybných zakladech(novinky.cz, blesk, aha) popr. dle výroku par místních pitomců(politiku nebo jiných veřejných činitelů) jsem čím dal víc alergický, sorry ;)

 

Stray
04.08.2018 20:11

A já myslel, jak je to vtipné. To je ale vedro.:-)

 

Imothep
04.08.2018 19:47

Stray: tobě musel někdo z Brna strašně fyzicky nebo psychicky ublížit. Jinak si nedokážu vysvětlit tuhle tvoji až patologickou úchylku nebo psychickou poruchu ve formě věčné a nezměrné nenávisti vůči Brnu.
Já bych k tomu dodal asi tolik: všude je to o lidech. Vsude najdeš blbce i dobre lidi. Pausalizovat lidi podle mista kde žijí nebo odkud pocházejí? Možná by to chtělo zavřít novinky.cz a trochu otevřít oči, ale co já vím .... možná je to v Plzni samý ušlechtilý bard a ctihodný rytíř - a všichni samozřejmě bez chyby, hahahaha ;)

 

Stray
04.08.2018 18:07

Ale koukám, že někde je to možná ještě horší než v Praze na Novém i Starém městě. Zrovna čtu: BRNO JE O LIDECH - POŽITKÁŘSTVÍ, NEFORMÁLNOST, OTEVŘENOST...blééééé (posíleni o jejich mindrák věčné dvojky), pitomci opakující ke každé normální větě něco jako "není to moc banální?!"...všichni se jakoby znají nebo to rádoby dělají že se znají, ví o sobě a tudíž v jejich malém světě NĚCO ZNAMENAJÍ ...hnus!

 

Stray
04.08.2018 17:46

:-) Kdykoliv přejdu Václavák, tak musím neprodleně do hodiny opustit prvním rychlíkem Hlavní město. Nejen že se mě brutálně zhorší nálada, ale cítím už, jak na mě z aury těch lidí zacílených na kapitalistické zřízení leze amok, jak je tam všechno úplně naopak, než by ve slušné společnosti mělo být. Nechtěl bych na nějakého movitého bambinota s bílou šálou, v baloňáku a klóbrcu vyskakovat odněkud ze setmělé postranní uličky a třískat ho tyčí jako nějakej smyslů zbavenej Mr.Hyde na rohu Vodičkovi a Školské. :-)))

 

DarthArt
04.08.2018 17:08

Oblast okolo Václaváku je to nejhorší místo na zemi i bez vedra 35. Tu vlastnost má kdykoli.

 

zdenos
04.08.2018 12:03

No jo, tak koukám že s tím ještě problémy budou, ale zároveň jsi schopen zábavy :) jasně, pokud to zdraví povolí a je chutť, tak proč na ten BA nejet - z vypsaných kapel je vidět, že toho máš víc než já (mě tam moc kapel neoslovilo,a ty co mě oslovili, tak jsem už viděl).

Jinak v těhlech vedrech je hlavní, že můžeš chodit plavat. Já byl včera a je to ted ta nejlepší činnost

 

Stray
04.08.2018 12:00

Jsem na tom tak, že nakonec můžu jet, ale nemůžu chlastat (max.dvě piva na den), protože beru nějaký svinstvo na ředění krve. Lístek jsem měl už od března a když se tohle stalo, tak jsem jej v červnu prodal, protože jsem nevěděl, co a jak bude, teď jsem schopen úplně normálně fungovat - chodit, jezdit na kole, plavat, dokonce se chystám začít běhat, akorát ještě měsíc budu brát ty prášky a v zimě jdu pravděpodobně na operaci, kdy mě tu těsně pod povrchovou žílu, ve které se udělaly ty tromby o velikosti korkovýho špuntu od vína (asi pět po délce nohy - dva na vnitřní straně stehna, jeden, ten největší, pod kolenem o velikosti malýho rajčete :-) a dva od kolena po nárt) vyndaj. S tím vším jsem jel v červnu třeba na Baroness a byl na Acceptech na Metalfestu, na QOTSA už to bylo lepší, pomalu se ta krev odplavuje, ale asi to nepůjde odstranit úplně, je dost možný že nebude žíla průchozí, ale prej to u té povrchové nevadí, to je tak když má někdo křečovou žílu, která má asi deset serpentínovitej zákrut, kdyby byla rovná, tak se to nestalo, podle mě se to střádalo roky. Lístek na Brutal jsem si tedy koupil před týdnem podruhý, za dva tácy od týpka co ho potřeboval prodat, domluvili jsme se na předávce v Praze přes FB chat a já si udělal výlet na Berounsko, abych nejel do Prahy jenom kvůli blbýmu lístku, ten den bylo asi 35 ve stínu a oblast okolo Václaváku mě přišla jako to nejhorší místo na zemi.:-)

 

zdenos
04.08.2018 11:10

jak jsi na tom vůbec s tím zdravotním onemocněním, kvůli kterýmu jsi psal že nevíš jestli vynecháš brutal?

 

Stray
03.08.2018 23:30

Hele, pokud vážně neonemocním nebo na mě někdo neušije nějakou boudu, tak tyhle stránky neskončí! Já nebrečím jen tak z plezíru, dělat to sám je fakt vyčerpávající, je to jako hrát hokej sám a bez střídání - celou sezónu, bez možnosti kombinace během hry, či nějaké rekonvalescence, já jsem schopnej psát furt, ale dochází při tom, jak asi všichni vidíme, k obdobím různé kvality výtvorů, jde to ve vlnách, je období dobrých nápadů a článků a je období jalovější, to je normální a neznamená to, že když posledních dva měsíce byly slabší, že to půjde dolu i na podzim, za těch šest let jsem se tolikrát dokázal zvednout a dostat sem ty nejlepší věci, že nějaká krize mě fakt nerozhází, teď jí ale fakt mám, není to životně důležitá věc, neberu tu činnost jako poslání, vbec nemám potřebu s někým uzavírat v rámci scény přátelství nebo někomu tlačit nějaký rozumy do hlavy o tom z jaké země kolik muzikantů znám, tohle je mě úplně u prdele a vlastně je mě u prdele, jestli si něco z těch článků někdo odnese, udělá mě radost jen reakce v diskusi, která člověka nějak podpoří či konfrontuje s jiným názorem na dílo (ne na moje psaní). Pro mne by byla fakt odměna, kdyby někdo řekl: Hele Stray, jdi si na půlroku někam odpočinout, zregeneruj, já to tu uřídím, tři články týdně zvládnu, vysvětli mě admin, zakládání článků, úpravy fotek a jdi do prdele, pomohlo by mě to, zregeneroval bych a v lednu bych byl OK, ale to se nestane, takže dělám co můžu, baví mě to, a přesto že je nepřejícníků a blbej nafrněnců okolo hrozná spousta, tak mě to okolí vlastně ani nezajímá. To že na jejich existenci někdy reaguju je prostě z nudy z povyražení, ale neznamená to že mě ty zapráskaný pitomci neserou (mačkám jim ohryzek ve dne v noci)! :-) Čuz, bus, korektní buzno-píčus, dej si džus!

 

zdenos
03.08.2018 22:12

porevolučních půlitrů se musím trochu zastat:) A na strayovi se mi hrozně líbí, že i když 100 x prohlašuje že to na čas vzdá a dá si voraz (dovču od psaní) tak stejně večer přibude novej text, recenze, článek, takže je to tahoun co to nikdy nepoloží :)

 

Stray
03.08.2018 16:47

Já to slýchal jenom z placatýho kazeťáku nebo z dvojčete, co se tahalo ven vedle našeho tenisovýho/hokejbalovýho plácku a nebo se s tím šlo na rybník, tam jsem ale upřednostňoval jiné palby, Sepulturu 89 a 90, Kreator 89 a 90, Guardiány 90, Slayery 86, 88 a 90 nebo i debut Deicide či Obituary vedle těch keeprů a runningů proběhl a nebyl vyjímkou. Jo, ale při Orlíku jsem fakt trpěl, to ale musela jít fakt banda lidí, protože to tam dodal nějakej nemetalovej civil.:-)

 

Valič
03.08.2018 16:42

Mě to taky nijak zvlášť nebavilo, ale tenkrát to člověk prostě občas poslouchal, i když nechtěl. Doma jsem si to párkrát pustil v podstatě jen kvůli tomu, abych pak nebyl za blbce, když se o tom někde bude mluvit nebo když bude někdo něco citovat z textů. Nicméně si myslím, že třeba Fanánek uměl napsat hodně vtipné a originální texty a pár písniček z těch Landových sólovek se mi celkem líbí, i když jako člověk je mi krajně nesympatický.

 

Stray
03.08.2018 16:20

Valič: tak to jsem byl zrovna já ta vyjímka, nikdy jsem Orlík ani Tři sestry neposlouchal, absolutně nikdy jsem si doma nepustil od těch kapel ani jednu skladbu. Nelíbilo se mi to jak hudebně, tak i co ta hudba vysílala za informace o jejich šiřitelích, mám na mysli tu hrubost, hulvátství a primitivnost, takže ještě abych poslouchal hudbu lidí, se kterýma jsem měl na sídlišti vždycky nějaký třenice. Já prostě plebejcům na ruku chodit nebudu. A to jsem byl s Depeche Mode v pohodě už od jejich Music from the Masses a normálně je poslouchal, Violatporem jsem byl v roce 90´nadšen. Takže, pokud bych nevěděl, že sem DarthArt píše taky nějaký svoje články, tak bych asi v diskusi přitvrdil, každopádně když řekne, že Michael Jackson hraje hudbu (a já přitom vlastním 4 jeho alba na CD origoš - Off the Wall, Thriller, Bad i Dangerous), která jde úplně mimo jeho vkus, tak já mám přesně to samé se vším, co obsahovala ona kompilace Rebelie i všechny ty primitivní český party porevolučních půllitrů.

 

Valič
03.08.2018 14:32

DarthArt: Nevím, jak to bylo jinde, ale u nás poslouchali Orlík a Tři sestry snad úplně všichni, a to i včetně těch depešáků. :-)

 

DarthArt
02.08.2018 20:47

V roce 1990 byly ještě hřebeny a plešky spíš jedna parta, viz sampler firmy Monitor Rebelie - punk and oi, kde bylo všechno dohromady. Třískat se to začalo až tak o rok-dva pozdějc a fašouni se vyprofilovali taky o něco pozdějc. Pak byly ještě různý obskurní větve typu kališníci apod.

Vzpomínám si na svůj nástup na střední - první den na škole si vedle mě sedl borec a první co udělal, že propiskou vyryl do lavice logo Orlík. Já na něj: "ty asi nebudeš žádnej depešák, co?" On: "ani hovno, vole". A už jsme byli kámoši :)

 

Stray
02.08.2018 20:02

DarthArt: Muzeum nemá služební vozový park? :-)

Josef: tak třeba já jsem Orlík ani Landu nikdy neposlouchal, nehledat však za tím nic extra, prostě se mi to zdálo oproti dobovému metalu moc strohý a polopatický. :-)

 

DarthArt
02.08.2018 19:47

Jinak vedro je vážně bezva, zvlášť na služební cestě, kde se jezdí MHD, asi osmkrát přestupuje a nachodí 20 km, to člověk ocení :):)

 

DarthArt
02.08.2018 19:45

Josef: To víš že jo. Poslouchal to každej - neb v 1990 z toho nikdo neměl rozum a rozdíl mezi pankáčema a skinama ještě nikdo moc nerozpoznal - ale dneska to radši nikdo moc nevykládá ;)

Když to vezmeme čistě hudebně - Orlík byl hnůj, Landovy sólovky byly výrazně lepší.

 

Josef
02.08.2018 17:49

Zdravím to vedro je strašné jinak co říkáte na naši ligu. Já pořád fandím Spartě a Plzeň se může těšit na ligu Mistrů. Jinak poslouchal tady někdo Orlík nebo Daniela landu já se na to chystám.

 

1 2 3 4 5

 

 

 

 

TOPlist