Boomer Space


Diskuse ke článku : ANNIHILATOR - For The Demented
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

carcass
16.11.2017 15:27

nedá mi to, je to možná úsměvné, ale je to prostě tak :-), největším pozitivem této klasicky dobré recenze bylo pro mně znovuobjevení Infernal Majesty, které jsem si pustil z toho odkazu v diskusi a tak si je asi tak po 30 létech znovu poslechl, fakt skvělý old school, v době vydání jsem byl začínající metalista a tu kapelu jsem měl nahranou na nějaké kazetě, kterou jsem pak něčím přemazal, bo tak se to tehdy dělalo :-), dobrá smečka to byla. Jo, Annihilator, to je pro mně takový už dost smutný příběh.....z kraje 90. let jsme jejich desky žrali, teď mně míjejí velkým obloukem, mám je ve škatulce "zbytečné smetí", nenapadá mně jediný důvod si vůbec pustit tu novou desku, ale na koncert někde v okolí bych samozřejmě zašel - abych si poslechl jejich starou klasiku :-)

 

Valič
16.11.2017 14:25

Já si teď říkám, že ono bylo nakonec i lepší, že jsem koncem 80. let poslouchal většinu alb z nahraných kazet a často jsem neměl ani ponětí, co za hrůzy se na těch obalech nachází. :-) Když jsem později uviděl třeba tu kreslenou Flotzillu na obalu debutu Flotsam & Jetsam ( https://www.youtube.com/watch?v=9OA3SYYxcLI ) , tak jsem vyprskl smíchy, protože se mi okamžitě vybavilo tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=HmrP1sOxr_Y

 

Stray
16.11.2017 13:50

Tomu i docela věřím, ale tak v tom případě je dement ten člověk z firmy, být člen kapely, tak ho za to nenávidím do konce věků, protože to album INFERNAL MAJESTY bylo jinak perfektní, tak proč mu neudělat obal jako třeba u "Eternal Devastation", což je dle mého snad nejlepší klasicky thrashový kreslený obal.

 

Valič
16.11.2017 13:42

Nemyslím si, že by takový obal tenkrát ta kapela chtěla. Četl jsem plno rozhovorů s těmi starými thrash metalovými kapelami, ze kterých vyplývá, že jejich členové o tom, co na obalu bude, vůbec nerozhodovali a často ho uviděli, až když ty desky byly na pultech obchodů. Třeba takoví Protector chtěli mít na albu Golem něco ve stylu Pleasure To Kill nebo Scream Bloody Gore a ten výsledek nakonec vypadal spíš jako ne moc povedená ilustrace z dětské pohádkové knížky. :-(

https://www.youtube.com/watch?v=_eBv9rmJtzM

 

Stray
16.11.2017 13:24

Valič: Jo tak tenhle obal je král :-), kvůli němu jsem se po té desce ani nesháněl. :-) za žádných okolností (Ta kapela se musela zbláznit, když to srovnám třeba s Agent Orange, neříkej že to nešlo udělat jinak?).:-)

 

Valič
16.11.2017 13:18

Stray: Dětinské malůvky na obalech mi nevadí, zvlášť pokud se nacházejí na skvělých albech jako je třeba tohle:

https://www.youtube.com/watch?v=9UQK70IZ6PI

 

Valič
16.11.2017 13:11

První dojem z alba byl celkem pozitivní, ale po dalším poslechu musím bohužel souhlasit s tím, že se jedná pouze o další „zářez na pažbě“. Ostatně už fakt, že mě z alba nejvíc zaujala nejmelodičtější skladba, nevěstil nic dobrého. Slabších 80% bych desce ale dal.

 

Louža
16.11.2017 10:11

Přijde mi to dobrý. Super skladby, dobrej čitelnej zvuk. Bylo hůř.

 

Subeer16.11.2017 02:16

To, že to je průměr, tak vo tom asi žádná, ale je to takový laskavý průměr.. jako další oběd ve vyhlášené závodní jídelně.
Správně tu Stay říká, že se Jeff neumí udělat vzácným. Otázka je, zda-li by v jeho případě nevydávat další desky, neznamenalo pád do hrobu mrtvot...

Jinak při poslechu “Pieces Of You” se vždy musím podívat na set-list abych prověřil, jestli mi nehraje uvědomělá METALLICA, no a při pohledu na klip musím prohlásit, že CANNIBAL CORPSE a jejich gore prasečárnám vyrostla velmi zdatná konkurence (ne nadarmo je jeden komentář pod videem “ Opravdu pro dementy”)

Libí se Morriconeofsky řešená “Phantom Asylum”, no a dále sypačky sypou, kytary kytarujou, budny bubnujou... takže po “vypnutém” a poněkud trapném brnkání pří live-výběrovce “Triple Threat” je vše v tom nejlepším kanadském řádku... já bych se nestyděl za sedmičku.

Ps. Strayi, pokud myslíš toho supícího anatomicky dokonalého býčka na obalu “Blind Rage”, tak to je galerijní kus v porovnání s grafikou “For The Demented” ....ale o to více se tato bude blyštit na Lenticular balení... a to žeru... někdy je těžké být dospělý

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist